14 NOV


Visita a la CTCC del Besòs

Tipus d'activitat: Tallers i cursos
Àrea temàtica: Leonardo Da Vinci
Tipus de públic: Estudiants ESO, Batxillerat i Cicles formatius
Orientat: Grups

Més informació
Endesa
Aida
902500049
endesaeduca@enel.com
Necessita reserva
Endesa Educa
endesaeduca@enel.com
902500049
9h a 14h

Les modernes centrals de cicle combinat presenten un model de generació elèctrica que augmenta considerablement la seva eficàcia respecte a les convencionals. Els seus innombrables avantatges les converteixen en una opció tant de present com de futur.

La visita a la Central Tèrmica de Cicle Combinat del Besòscomença en una sala on l’educador o  educadora situa els visitants i introdueix els temes teòrics que es desenvoluparan al llarg del recorregut posterior, sense obviar la comparació amb les centrals tèrmiques convencionals.

Durant aquest recorregut, els visitants poden apreciar els elements més importants de la central: la turbina de gas i de vapor, el condensador, la caldera de recuperació, la piscina de decantació, el transformador, la sala de control... Amb el dossier d’aprenentatge, adaptat al nivell d’estudis que estan cursant, poden seguir les explicacions d’una manera més eficaç. La posada en comú final facilita la consolidació dels conceptes apresos.

El material previ necessari es pot descarregar gratuïtament a l’àrea privada de la web. Aquesta visita també es pot fer com a activitat divulgativa. Si és així, tanmateix, no es proporcionen dossiers ni materials didàctics.   

Per a més informació i reserves truqueu al 902.50.00.49 o envieu un correu electrònic a endesaeduca@enel.com

Organitza

20169202948_Endesa_Educa.jpg


Col·labora