29 NOV


Taller Transversal de Sostenibilitat

  • Universitat Internacional de Catalunya
  • 10:00h a 14:00h

  • Pàgina web

Tipus d'activitat: Taules rodones i conferències
Àrea temàtica: joan oro
Tipus de públic: Públic general

Més informació
Universitat Internacional de Catalunya
Sílvia Albareda
932 541 800
sostenible@uic.es

Ponents - Dra. Charo Fernández, Universitat de Zaragoza; Dra. Teresa Tilló, Universitat de Barcelona; Paco Muñoz, Universitat Autònoma de Barcelona i vicepresident de la Plataforma Aprofitem els Aliments; Dra. Maria Cinque, Universitat LUMSA de Roma

En aquesta novena edició del Taller Transversal de Sostenibilitat es vol fer una reflexió interdisciplinària sobre l’alimentació sostenible, analitzant la relació entre l’alimentació saludable i la cura del planeta.

A través de la presentació de projectes per part d’estudiants i l’escolta i el diàleg amb experts de diferents disciplines, s’estudiaran, entre d’altres, les qüestions següents: Quina relació hi ha entre el malbaratament alimentari i la justícia social? Com pot ser que el 2017 encara hi hagi 795 milions de persones que pateixen desnutrició greu? És sostenible l’eco-agricultura? Quina relació hi ha entre la dieta alimentària i el canvi climàtic?

 



Col·labora