Del 17 NOV
Al 17 DIC


V Jornada de Recerca i Innovació a FPHAG

  • Fundació Privada Hospital Asil de Granollers
  • 10:00h a 14:15h
  • 200

  • Pàgina web

Tipus d'activitat: Premis
Tipus de públic: Públic general
Orientat: Individual

Més informació
Fundació Privada Hospital Asil de Granollers
Mercè
93 8425000
mratera@fhag.es

Ponents - Dr Frederic Llordachs

El divendres 17 de novembre l’Hospital organitza per cinquè any consecutiu la Jornada de Recerca i Innovació amb l’objectiu d’estimular i potenciar la recerca biomèdica i translacional del centre, així com fer partícips als assistents de totes les accions que s’estan desenvolupant actualment.

En aquesta cinquena edició comptarem amb la inauguració per part del Sr. Josep Mayoral, alcalde de Granollers i president del Patronat de la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers, en una jornada que va adreçada a tots els professionals assistencials de l'Hospital. La ponència central, ‘La innovació i la medicina del segle XXI. Un repàs al repte que representa la Medicina en l’era d’Amazon, Uber o la fallida Theranos’, versarà sobre la telemedicina i anirà a càrrec del Dr. Frederic Llordachs, cofundador de Doctoralia Internet, responsable de e-Health de l’Associació Catalana d’Entitats de Salut, vocal de la secció eSalut del Col·legi de Metges de Barcelona.  

Seguidament, hi haurà la presentació dels articles, les comunicacions orals i projectes seleccionats d’aquesta edició per a la seva puntuació final. Es valorarà l’originalitat del projecte, el seu impacte en la pràctica assistencial, en la prevenció o la millora de la salut de la població així com la seva viabilitat.

Organitza

201711132711_HG_universitari_blaus.jpg

Patrocinat per

NOVARTIS

Col·labora