7 NOV


La química del cupcake

  • Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya
  • 08:30h a 11:00h
  • 15 alumnes per taller

  • Pàgina web

Tipus d'activitat: Tallers i cursos
Àrea temàtica: joan oro
Tipus de públic: Estudiants ESO, Batxillerat i Cicles formatius
Orientat: Grups

Més informació
Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya
Pilar López Uceda
938815507
udivulga@uvic.cat

Necessita reserva
Pilar López Uceda
udivulga@uvic.cat
938815507
De 9:30 a 14:00 h

Taller on es farà servir el mètode científic aplicat a la pastisseria. Veurem com afecta la quantitat del llevat en el creixement d'un cupcake i per això tindrem 3 tractaments  (control amb quantitat adequada de llevat, tractament 1 amb poca quantitat de llevat i tractament 2 amb molta quantitat de llevat).

Parlarem d'hipòtesis nul·la i alternativa i dels processos químics que intervenen en l'elaboració d'un cupcake. També, els alumnes podran decorar el seu propi cupcake i emportar-se'l a casa.

Responsable

Serena Sgarzi, PhD student grup de recerca Ecologia Aquàtica de la UVic-UCC, i tècnic de laboratori suport a la docència a la UVic-UCC.

Lloc

Cuina del gust, Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar de la UVic-UCC, Campus Miramarges.

Dates i horaris

Dimecres 7 de novembre 2018. De 8:30 a 10:30h o de 9:00 a 11:00h

Durada

2h.

Destinataris

Estudiants d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius.

Objectius

Aprendre la importància del mètode científic  alhora de prendre una decisió.

Conèixer els processos químics implicats en l’elaboració de cupcakes.

Places/sessió

Màxim 15 alumnes per sessió.

Idioma d'impartició

Català, castellà o anglès (a petició del centre)

Organitza

20181022442_logo_5linies_U_color.jpg


Col·labora