14 NOV


Tipus d'activitat: Taules rodones i conferències
Tipus de públic: Públic general
Orientat: Individual

Més informació
Amics de la Unesco de Barcelona
934520552
info@amicsunescobarcelona.cat

Ponents - A càrrec del Dr. Claudi Mans Teixidó, catedràtic emèrit del Departament d’Enginyeria Química i Química Analítica de la UB. Divulgador de la ciència quotidiana, amb vuit llibres de divulgació, més de 200 articles i gran nombre de conferències. Col.laborador de CosmoCaixa i de elBulliLab

És creixent la preocupació per la seguretat i la idoneïtat dels aliments que  mengem. La química ens ajuda a conèixer la composició dels menjars preparats i ens explica com es transformen els aliments en les coccions.

Al llarg de la xerrada es presentaran molts exemples d’aliments habituals i es respondrà –o s’intentarà respondre- a les preguntes que els assistents tinguin sobre aquest temes.

 

Organitza

20181125326_9947fb43039917.57e1500d46d14.jpg


Col·labora