COM ARRIBAR-HI

  • Rambla d'Ègara, 270, 08221, Terrassa
  • http://mnactec.cat/ca/visitans/com-arribar-hi
15 NOV

Conferència


  • Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC)
  • 18:30h a 20:00h
  • 166

  • http://www.mnactec.cat

Tipus d'activitat: Taules rodones i conferències
Tipus de públic: Estudiants ESO, Batxillerat i Cicles formatius, Públic especialitzat, Públic general, Públic universitari
Orientat: Individual
Activitat adherida a la campanya del passaport científic

Més informació Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC)
Àrea de Difusió i Activitats
937368966
info.mnactec@gencat.cat
Necessita reserva A través del web
info.mnactec@gencat.cat
937368966

9-18 h

Ponents - Hector Geffner

La intel·ligència artificial torna a aparèixer als mitjans de comunicació, com a possibilitat i també com a amenaça. En la conferència, repassarem què és la intel·ligència artificial, i n'analitzarem els progressos, les exageracions i les limitacions, així com les oportunitats i els riscos que comporta.

Hector Geffner és professor d’investigació ICREA al Departament de Tecnologia de la Universitat Pompeu Fabra i també dirigeix el grup de recerca Artificial Intelligence Group de la mateixa universitat. Va obtenir el doctorat a la University of California, amb una tesi que va ser coguanyadora del 1990 ACM Dissertation Award. És editor de l’Artificial Intelligence i membre del consell assessor de Journal of Artificial Intelligence Research. Geffner ha centrat el seu estudi en els models computacionals de raonament, planificació, aprenentatge i interacció social en la intel·ligència artificial. També ha treballat com a investigador a IBM TJ Watson Research Center de Nova York i a la Universidad Simón Bolívar (Caracas). Entre les seves publicacions es poden trobar llibres com Default Reasoning: Causal and Conditional Theories (MIT Press, 1992), o bé A Concise Introduction to Models and Methods for Automated Planning (Morgan & Claypool, 2013).

Organitza

20161041046_Logo.jpg

Patrocinat per


Col·labora