11 NOV


FARINA I ROSELLES: una proposta culinària per a La Draga, el poblat dels prodigis

  • Museu d'Arqueologia de Catalunya
  • 18:00h a 19:00h
  • 25 - Reserves a: macvisites.acdpc@gencat.cat

  • Pàgina web

Tipus d'activitat: Tallers i cursos
Àrea temàtica: joan oro
Tipus de públic: Públic general
Orientat: Individual

Més informació
Museu d'Arqueologia de Catalunya
Joan Muñoz
934232149
joanmunoz@gencat.cat
Necessita reserva
Silvia Mas
macvisites.acdpc@gencat.cat
934232149
dilluns-divendres de 8.30h a 16h

Ponents - KuanUm!

La bioarqueologia ens parla d’algunes espècies vegetals que podien haver format part de l’alimentació dels habitants de la Draga: xicoira, aranyoner, blet blanc, roselles, avellanes, faves, blat, ordi, pèsols.... Tot i que de moment no coneixem cap recepta que combini aquestes espècies vegetals, tractarem de combinar algunes d’elles per a preparar un preparat culinari “neolític”, com si fos un joc de cuina. En aquest espai d’arqueogastronomia podem imaginar, crear i tastar un plat gustós fet a partir d’una possible combinació de les diverses evidències arqueològiques, per tal de convertir-nos en protagonistes d’una petita prehistòria culinària! Provem-ho!



Col·labora