13 NOV


UN DIA AMB QUÍMICA

Tipus d'activitat: Tallers i cursos
Àrea temàtica: joan oro
Tipus de públic: Estudiants ESO, Batxillerat i Cicles formatius
Orientat: Individual

Més informació
IQS
Xavier Ramírez
932672020
comunicacioiqs@iqs.edu
Necessita reserva
Comunicació i Marketing Corporatiu IQS
comunicacioiqs@iqs.edu
932672020
9-19h

Ponents - A càrrec del Dr. Santi Nonell, Dr. Enginyer Químic. Professor Catedràtic al Dpt. De Química Analítica i Aplicada, IQS School of Engineering.

Les molècules formen part de la vida. Quan mengem, quan bevem, quan respirem, quan ens vestim... tot es ple de molècules i totes aquestes activitats només són possibles gràcies a les molècules. Estem fets de molècules

La Química és la ciència que estudia les molècules. Saber Química ens permet gaudir de l’espectacle de la Natura de manera única, profunda, amb els ulls de la comprensió des de la perspectiva molecular. Des dels colors d’una posta de sol fins als medicaments que ens guareixen quan estem malalts, passant pel efectes del canvi climàtic o l'aire que respirem. Tot són molècules. TOT ÉS QUÍMICA!

Aquesta trobada ens acostarà a la Química i ens ajudarà a comprendre que les molècules es troben a l’arrel de les fascinants meravelles que ens envolten diàriament. Cremarem sense cremar, refredarem el fred, farem visible l'invisible i invisible el visible.. i algunes sorpreses més. No hi faltaran llums ni catacracs.

L’activitat inclou una visita posterior als laboratoris d’IQS, de caràcter opcional.

Organitza

2016106319_IQS_RGB_online.jpg


Col·labora