17 NOV


Com s'afronta una pandèmia en transformació constant? El paper de les vacunes

Tipus d'activitat: Taules rodones i conferències
Tipus de públic: Públic general
Orientat: Individual

Més informació
Espai Cràter
Servei d'Atenció a l'Usuari
972 27 91 32
sau.crater@olot.cat

On es celebra
Espai Cràter
Carrer Macarnau, 55, 17800, Olot

Ponents - Èlia Torroella Busquets, farmacèutica i vicepresidenta executiva d'HIPRA R+D i Registres

Xerrada: "Com s'afronta una pandèmia en transformació constant? El paper de les vacunes.", a càrrec d'Èlia Torroella Busquets, farmacèutica i vicepresidenta executiva d'HIPRA R+D i Registres.

HIPRA fa  més de 50 anys que investiga i produeix vacunes per a la salut animal amb  tecnologia capdavantera. Aquestes vacunes s’utilitzen arreu del món per prevenir infeccions causades per patògens diversos, alguns dels quals poden també infectar les persones. Gràcies a aquest coneixement i a una dilatada experiència, en un context de pandèmia mundial, el maig de 2020 va decidir iniciar el desenvolupament d’una vacuna contra la Covid-19. L’empresa va  superar amb èxit les diferents fases dels assajos clínics i al març de 2023 va rebre l’autorització per part de l’Agència Europea del Medicament. 

Conferència inclosa dins del cicle "Els grans interrogants de la ciència", organitzat pel Consorci de medi ambient i salut pública (SIGMA), l'Espai Cràter i el Patronat d'Estudis Històrics d'Olot i Comarca (PEHOC).



Col·labora

Consorci SIGMA

PEHOC