10 NOV


Pasta fresca i colorants alimentaris

  • ICE de la Universitat de Lleida
  • 10:00h a 11:30h
  • Places exhaurides
  • Pàgina web

Tipus d'activitat: Tallers i cursos
Tipus de públic: Estudiants ESO, Batxillerat i Cicles formatius
Orientat: Grups

Més informació
ICE de la Universitat de Lleida
Anton Not Reig
973703372
ice.secundaria@udl.cat

On es celebra
Departament de Tecnologia, Enginyeria i Ciència d’Aliments, ETSEA, UdL
Av. Alcalde Rovira Roure, 91, 25198, Lleida

Ponents - Dra Isabel Odriozola i Dr. Robert Soliva

L’ETSEAFIV us dona l’oportunitat de convertir-vos en un científic i tecnòleg dels aliments per un dia, professionals que intervenen de forma directa en els aliments per garantir que aquests siguin segurs, nutritius, sostenibles i de qualitat.

Es podran realitzar dos activitats d’elaboració de pasta fresca i de colorants alimentaris. En el primer, s’analitzaran diferents tipus de farina i s’estudiarà com les seves característiques afecten a la qualitat de la pasta. En aquest taller descobrireu que és el gluten i quina és la seva funció en els aliments. També podreu comprendre la ciència que hi ha darrera de l’ús de colorants en els aliments processats i avaluareu com canvia el color dels pigments en funció del pH que presenten els aliments.

Organitza

20221026133_LogoICE.jpg


Col·labora

Departament de Tecnologia, Enginyeria i Ciència d'Aliments, UdL