8 NOV


La química del cupcake

  • Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya
  • 09:00h a 10:30h // 11:30h a 13:00h
  • 15
  • Pàgina web

Tipus d'activitat: Tallers i cursos
Tipus de públic: Estudiants ESO, Batxillerat i Cicles formatius
Orientat: Grups

Més informació
Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya
Pilar López Uceda
938815507
udivulga@uvic.cat
Necessita reserva
Unitat de Divulgació Científica
udivulga@uvic.cat
938815507
9:00 a 13:00

Taller on es farà servir el mètode científic aplicat a la pastisseria. Veurem com afecta la quantitat del llevat en el creixement d'un cupcake i per això tindrem 3 tractaments  (control amb quantitat adequada de llevat, tractament 1 amb poca quantitat de llevat i tractament 2 amb molta quantitat de llevat).

Parlarem d'hipòtesis nul·la i alternativa i dels processos químics que intervenen en l'elaboració d'un cupcake. També, els alumnes podran decorar el seu propi cupcake i emportar-se'l a casa.

Organitza

20181022442_logo_5linies_U_color.jpg


Col·labora