Activitat corresponent a la Setmana de la Ciència 2018


COM ARRIBAR-HI

  • http://www.ccgarraf.cat/el-consell/com-arribar-a-la-masia.htm
20 NOV

VIII Trobada d'Estudiosos del Garraf i d'Olèrdola
Tipus d'activitat: Taules rodones i conferències
Àrea temàtica: -
Tipus de públic: Públic especialitzat, Públic general, Públic universitari
Orientat: Individual
Passaport Científic: No

Més informació Diputació de Barcelona
Encarna Baños
934 022 843
jornadesparcs@diba.cat
On es celebra Masia d'en Cabanyes
     Camí Ral, s/m, 088800, Vilanova i la Geltrú
Necessita reserva Encarna Baños
jornadesparcs@diba.cat
934 022 843

9:00 a 18:00

Ponents - El programa estarà disponible dues setmanes abans de la Trobada

 

Presentació

Ja tenim aquí la VIII Trobada d’Estudiosos del Garraf i d’Olèrdola, quatre anys després de la darrera que es va celebrar a Begues. En aquest període, són moltes les persones que han fet estudis en aquest magnífic escenari i han contribuït a un major coneixement de la seva realitat i dels seus valors naturals, paisatgístics i culturals. I és precisament per la singularitat d’aquests valors, que s’està treballant perquè el Parc del Garraf sigui declarat parc natural en un futur proper. 

També són moltes les iniciatives i actuacions que s’han dut a terme per gestionar la conservació, l´ús públic i el desenvolupament social i econòmic d’aquests espais. Totes elles, tant si van encaminades a la recuperació d’itineraris, a millores en el patrimoni arquitectònic com al seguiment de la flora i la fauna, ajuden a garantir-ne la seva conservació.

Així, el dimarts 20 de novembre, a la Masia d’en Cabanyes de Vilanova i la Geltrú, trobarem el marc idoni per aplegar investigadors i persones interessades en aquells àmbits que, d’una manera o una altra, contribueixen a fer possible l’encaix i la gestió d’aquests espais naturals en el territori. Un marc on fer possible el diàleg i la discussió entre tots ells.

Us animem, doncs, a compartir els resultats dels vostres estudis i actuacions presentant una comunicació a la Trobada. I si voleu venir d’oients, també sereu benvinguts.


Patrocinat per

Diputació de Barcelona. Àrea de Territori i Sostenibilitat.

Col·labora

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Consell Comarcal del Garraf