- Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya
- 08:30h a 11:00h
- 15 alumnes per taller
- Pàgina web
Activitat corresponent a la Setmana de la Ciència 2018
Tipus d'activitat: Tallers i cursos
Àrea temàtica: joan oro
Tipus de públic: Estudiants ESO, Batxillerat i Cicles formatius
Orientat: Grups
Taller on es farà servir el mètode científic aplicat a la pastisseria. Veurem com afecta la quantitat del llevat en el creixement d'un cupcake i per això tindrem 3 tractaments (control amb quantitat adequada de llevat, tractament 1 amb poca quantitat de llevat i tractament 2 amb molta quantitat de llevat). Parlarem d'hipòtesis nul·la i alternativa i dels processos químics que intervenen en l'elaboració d'un cupcake. També, els alumnes podran decorar el seu propi cupcake i emportar-se'l a casa. |
|
Responsable |
Serena Sgarzi, PhD student grup de recerca Ecologia Aquàtica de la UVic-UCC, i tècnic de laboratori suport a la docència a la UVic-UCC. |
Lloc |
Cuina del gust, Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar de la UVic-UCC, Campus Miramarges. |
Dates i horaris |
Dimecres 7 de novembre 2018. De 8:30 a 10:30h o de 9:00 a 11:00h |
Durada |
2h. |
Destinataris |
Estudiants d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius. |
Objectius |
Aprendre la importància del mètode científic alhora de prendre una decisió. Conèixer els processos químics implicats en l’elaboració de cupcakes. |
Places/sessió |
Màxim 15 alumnes per sessió. |
Idioma d'impartició |
Català, castellà o anglès (a petició del centre) |