Activitat corresponent a la Setmana de la Ciència 2018


COM ARRIBAR-HI

  • RENFE: línia R4 (Estació Terrassa) horaris FGC: línia S1 (Estació Vallparadís-Universitat) horaris Autobusos urbans: 6,12,13
9 NOV

23ª Setmana de la Ciència a Terrassa. Visita “La ciència en pro de l’eternitat dels teixits”
Tipus d'activitat: Jornades de portes obertes/visites guiades
Àrea temàtica: Patrimoni Cultural
Tipus de públic: Públic general, Públic especialitzat
Orientat: Grups
Activitat adherida a la campanya del passaport científic

Més informació Centre de Documentació i Museu Tèxtil
Neus Grau
937315202
ngrau@cdmt.cat
On es celebra Centre de Documentació i Museu Tèxtil
     C/ Salmerón, 25, 08222, Terrassa

Del 9 al 18 de novembre se celebrarà a Catalunya la 23ª Setmana de la Ciència Durant aquests dies estan previstes un munt d’activitats de divulgació científica: jornades de portes obertes, exposicions, xerrades, jocs, tallers científics… tot un ventall de possibilitats al teu abast. La Setmana de la Ciència és una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació.

Els temes centrals de l’edició d’enguany són el patrimoni cultural, la figura i l’obra de Pompeu Fabra i la figura del prestigiós físic nord-americà Richard Feynman.

El CDMT s’afegeix a la celebració i us convida a visitar el seu taller de restauració tèxtil “en acció”, és a dir, mentre les tècniques hi treballen. Comprovareu com la ciència és molt present en els processos que duen a terme (anàlisi de fibres, del PH dels teixits, coneixement de productes químics adequats a cada cas…). La visita tindrà una durada de 45 minuts i en tot moment anireu acompanyats per la restauradora Elisabet Cerdà. Més informació a: auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02. Entrada lliure, places limitades.

Organitza

2016914116_Logo_Museu_Textil_vertical.JPG

Patrocinat per


Col·labora