13 NOV


Visita Alcon Experience Center

  • Alcon
  • 16:00h a 17:00h // 17:30h a 18:30h

Tipus d'activitat: Tallers i cursos
Tipus de públic: Estudiants ESO, Batxillerat i Cicles formatius, Públic especialitzat, Públic universitari
Orientat: Individual

Més informació
Alcon
Departamento Comunicación Alcon
617 346 486
alconiberia.comunicacion@alcon.com

Necessita reserva
Jessica Bestué
alconiberia.comunicacion@alcon.com

L'Alcon Experience Center obre les portes de la seva seu de Barcelona amb l'objectiu principal d'apropar el món de la salut ocular i les noves tecnologies a estudiants i interessats de les àrees de ciències de la salut, tecnologia i estudis científics.

L'AEC de Barcelona és el primer centre de la companyia a Europa que facilita capacitació pràctica i teòrica sobre oftalmologia a través de wet-labs, entrenaments optomètrics per simular la pràctica real, i ofereix una varietat de tecnologies interactives i innovadores per crear una experiència única a tots els oftalmòlegs i optometristes d'Europa, Àfrica i Orient. El AEC també acull a estudiants per promoure l'educació en la ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques.

L'activitat que es celebrarà al centre s'iniciarà amb una xerrada per explicar la funció d'Alcon i el seu compromís per la recerca, la formació i els avenços tecnològics en el sector de la salut ocular. Es seguirà amb dos blocs de caràcter pràctic; el primer, consistirà en una visita al centre tecnològic per a veure els diferents dispositius tecnològics i les seves funcions, i el segon, serà un taller pràctic on els participants podran fer una simulació i posar-se en la pell d’un cirugià. La cloenda es centrarà en una visita amb realitat virtual on es podrà observar l'interior de l'ull d'una forma dinàmica i amena.

Per la realització dels tallers no es requereixen coneixements previs. És necessari confirmar l'assistència a l'activitat, ja que hi ha places limitades. Els interessats només es podràn apuntar a una sessió i haureu de confirmar-la enviant un mail amb el vostre nom i contacte, al següent correu: alconiberia.comunicacion@alcon.com
Dates:
- Dimarts 13 de Novembre de 16.00 h a 17.00 h
- Dimarts 13 de Novembre de 17.30 h a 18.30 h
- Dijous 15 de Novembre de 16.00 h a 17.00 h
- Dijous 15 de Novembre de 17.30 h a 18.30 h



Col·labora