- Museu d'Arqueologia de Catalunya
- 18:00h a 19:00h
- 25 - Reserves a: macvisites.acdpc@gencat.cat
- Pàgina web
Activitat corresponent a la Setmana de la Ciència 2017
Tipus d'activitat: Tallers i cursos
Àrea temàtica: joan oro
Tipus de públic: Públic general
Orientat: Individual
La bioarqueologia ens parla d’algunes espècies vegetals que podien haver format part de l’alimentació dels habitants de la Draga: xicoira, aranyoner, blet blanc, roselles, avellanes, faves, blat, ordi, pèsols.... Tot i que de moment no coneixem cap recepta que combini aquestes espècies vegetals, tractarem de combinar algunes d’elles per a preparar un preparat culinari “neolític”, com si fos un joc de cuina. En aquest espai d’arqueogastronomia podem imaginar, crear i tastar un plat gustós fet a partir d’una possible combinació de les diverses evidències arqueològiques, per tal de convertir-nos en protagonistes d’una petita prehistòria culinària! Provem-ho!