14 NOV


Aliments funcionals: tendències del segle XXI o coneixement tradicional?

Tipus d'activitat: Taules rodones i conferències
Àrea temàtica: joan oro
Tipus de públic: Públic general
Orientat: Individual

Més informació
Institut Botànic de Barcelona
-
932890611
infoibb@ibb.csic.es

Necessita reserva
Informació i Reserves MCNB
activmuseuciencies@bcn.cat
932562220
de dilluns a divendres de 10h a 13h

Ponents - Airy Gras, departament de Biodiversitat (IBB)

Al llarg dels darrers anys, paraules com aliments funcionals, nutricèutics o superfoods han entrat dins del nostre vocabulari habitual, però no és un concepte nou. Els estudis etnobotànics realitzats en el territori de llengua catalana i d'altres àrees demostren que es tracta d'un coneixement tradicional i no d'una idea nova. Vine a descobrir quins són els aliments funcionals fruit del coneixement tradicional del nostre territori. En acabar la xerrada en farem un tast! 

Xerrada (amb refrigeri) a càrrec d’Airy Gras, investigadora de l’Institut Botànic de Barcelona dedicada als estudis de flora etnobotànica, horts familiars i plantes alimentàries silvestres. 

Organitza

20249174830_2294NATIBSignatura_Conjunta2.png


Col·labora

Consell Superior d'Investigacions Científiques