11 NOV


Exposició Reorganitzitats, d'Aleix Antillach

Tipus d'activitat: Exposicions
Tipus de públic: Públic general
Orientat: Individual

Més informació
Museu d'Alcover
Ester Magriñá
977 84 64 52
museualcover@alcover.cat

Ponents - Aleix Antillach

Coincidint amb la 21ª. edició de la Setmana de la Ciència a Catalunya, arriba al museu d'Alcover la mostra ReorganitZITATS de l'artista Aleix Antillach - Leix, nascut a Tarragona el 1977 i establert a Alcover des del 2015. És arquitecte i artista transdisciplinar.

Reorganitzitats és un conjunt de peces treballades a partir de materials de rebuig; cabirons de fusta terminals, perfils metàl·lics abandonats, cables telefònics i restes de poda domèstica són els protagonistes principals d'aquesta transformació expansiva que ressona amb la organicitat perduda, a través del canvi d'ordre i la recerca de l'espai interior.

La seva experiència creativa abarca des dels grans edificis o el disseny d'espais públics, fins a les petites peces que aquí es presenten, passant pel videoart, el dibuix o les instal·lacions, versions totes elles d'una mateixa cosa a les que li agrada anomenar peces.

El seu treball hereta el diàleg arquitectònic entre tècnica, sensibilitat i cultura, i el porta al camp de la contemplació i la natura.

Organitza

20161027934_logo_museu_nou.bmp


Col·labora