Del 8 NOV
Al 15 NOV


Cicle de cinema Química i Cel·luloide

  • Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC)
  • 18:00h a 20:30h
  • 110
  • Pàgina web

Tipus d'activitat: Cinema
Àrea temàtica: Any Internacional de la Taula Periòdica dels Elements Químics
Tipus de públic: Públic general
Orientat: Individual

Més informació
Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC)
Paula Talero
934426576
ptalero@dicat.csic.es

Ponents - Júlia Borràs (IRI-CSIC-UPC) i Josep Puyol-Gruart (IIIA-CSIC)

La Residència d'Investigadors i la Delegació del CSIC a Catalunya celebren el 150 Aniversari de la Taula Periòdica amb un cicle sobre cinema i ciència. Dues projeccions tindran lloc durant la setmana de la ciència: Wall-E (8 de novembre) i Her (15 de novembre), i inclouran una introducció a càrrec d'un científic expert del CSIC i un col·loqui posterior amb el públic.

Totes les sessions són gratuïtes i obertes al públic. Les pel·lícules es projectaran a les 18: 00h de la tarda a la Residència d'Investigadors, situada al Carrer Hospital, 64 de Barcelona. 

El llargmetratge més familiar del cicle, Wall-E (Andrew Stanton, 2008), es podrà veure el divendres 8 de novembre. Sobre robòtica i intel·ligència artificial parlarà Júlia Borràs, investigadora Ramón y Cajal a l'Institut de Robòtica i Informàtica Industrial (IRI-CSIC-UPC).

El cicle conclourà el divendres 15 de novembre. Es projectarà la reeixida pel·lícula Her (Spike Jonze, 2013), que tracta la complexa relació entre un ésser humà i un dispositiu electrònic. Josep Puyol-Gruart, de l'Institut d'Investigació en Intel·ligència Artificial (IIIA-CSIC), introduirà el llargmetratge i parlarà sobre el paper de la intel·ligència artificial en les nostres vides.

Els col·loquis del cicle es podran també seguir a Twitter amb el hashtag #celuloideAITP.

Organitza

201610115210_logoCSICg.jpg

Patrocinat per

Obra Social La Caixa

Col·labora

Residència d'Investigadors

Delegació del CSIC a Catalunya