13 NOV


Taller: Descobreix la sostenibilitat de l'espai urbà amb les càmeres i sensors de l'ICGC

  • Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya
  • 16:00h a 18:30h
  • Places exhaurides
  • Pàgina web

Tipus d'activitat: Tallers i cursos
Tipus de públic: Públic general
Orientat: Grups

Més informació
Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya
Dr. Jordi Corbera
658901108
jordi.corbera@icgc.cat

Ponents - Assumpció Termens, Ramon Alamús, Juan Fernando Marchan

Els indicadors de sostenibilitat urbana són eines que han de poder permetre a gestors i decisors urbans, la mesura dels impactes socioeconòmics i ambientals així com el diagnòstic de problemes i potencials accions a emprendre. L’observació de la Terra, des de la seva captura de dades a la transformació en geoinformació, representa una aproximació espacial i temporal de mesura d’aquest indicadors.

L’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC), amb els seus actius aeroportats, sensors i competències en la transformació de les dades en geoinformació i coneixement, tant aeroportat com a partir de dades satèl·lit, treballa en l’equació d’us i aplicabilitat, de forma particular en els ecosistemes urbans des de la perspectiva d’aportar indicadors i coneixement a la cerca d’un millor disseny i gestió sostenible dels ecosistemes urbans.

En aquest taller i amb diferents visors desenvolupats per l'ICGC t'ensenyarem a poder analitzar i descobrir variables i relacions en àmbits com el verd urbà, la illa de calor, la idoneitat solar o la contaminació lumínica entre d'altres 

Cal fer reserva: Enllaç Taller 2

 



Col·labora