COM ARRIBAR-HI

13 NOV

La química de la xocolata






Tipus d'activitat: Tallers i cursos
Àrea temàtica: -
Tipus de públic: Estudiants ESO, Batxillerat i Cicles formatius
Orientat: Grups
Passaport Científic: No

Més informació Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya
Pilar López Uceda
udivulga@uvic.cat
On es celebra Cuina del gust (B004), Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar de la UVic-UCC, Campus Miramarges.
     Carrer de la Sagrada Família, 7, 08500, Vic
Necessita reserva Pilar López Uceda
https://www.uvic.cat/setmana-de-la-ciencia/inscripcions
938815507

9-13

Ponents - Serena Sgarzi, estudiant de doctorat del Grup de Recerca Ecologia Aquàtica (GEA) de la UVic-UCC i tècnic de laboratori de suport a la docència a la UVic-UCC.

Taller on es farà servir el mètode científic aplicat a la pastisseria. En aquest taller s’explicarà l’orígen de la xocolata i els principals processos per la seva preparació. S'estudiaran els polimorfismes dels cristalls de la xocolata durant el procés de tempera i els participants faran bombons que es podran emportar a casa.

Objectius:

  • Aprendre la importància del mètode científic a l'hora de prendre una decisió.
  • Conèixer els processos químics implicats en l’elaboració de bombons i de la tempera de la xocolata.

Organitza

20181022442_logo_5linies_U_color.jpg

Patrocinat per


Col·labora