11 NOV


La química de la xocolata

  • Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya
  • 13:30h a 15:00h
  • 15

  • Pàgina web

Tipus d'activitat: Tallers i cursos
Àrea temàtica: joan oro
Tipus de públic: Estudiants ESO, Batxillerat i Cicles formatius
Orientat: Grups

Més informació
Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya
Pilar López Uceda
udivulga@uvic.cat

Necessita reserva
Pilar López Uceda
https://www.uvic.cat/setmana-de-la-ciencia/inscripcions
938815507

Ponents - Serena Sgarzi, estudiant de doctorat del Grup de Recerca Ecologia Aquàtica (GEA) de la UVic-UCC i tècnic de laboratori de suport a la docència a la UVic-UCC.

Taller on es farà servir el mètode científic aplicat a la pastisseria. En aquest taller s’explicarà l’orígen de la xocolata i els principals processos per la seva preparació. S'estudiaran els polimorfismes dels cristalls de la xocolata durant el procés de tempera i els participants faran bombons que es podran emportar a casa.

Objectius:

  • Aprendre la importància del mètode científic a l'hora de prendre una decisió.
  • Conèixer els processos químics implicats en l’elaboració de bombons i de la tempera de la xocolata.

Organitza

20181022442_logo_5linies_U_color.jpg


Col·labora