9 NOV


2ª Jornada de Sismologia a l'Observatori Fabra

  • Observatori Fabra
  • 10:00h a 15:30h // 13:30h a 17:30h
  • 30
  • Pàgina web

Tipus d'activitat: Jornades de portes obertes/visites guiades
Tipus de públic: Públic general
Orientat: Individual

Més informació
Observatori Fabra
Maite Merino
656686982
event@observatori-fabra.cat

Necessita reserva
Maite Merino
event@observatori-fabra.cat
656686982

2ª Jornada de Sismologia a l'Observatori Fabra

DESCARREGAR PROGRAMA EN PDF

Algunes consideracions addicionals a tenir en compte:

La inscripció i assistència és gratuïta i s'ha de realitzar especificant a quina activitat es vol assistir. Durant l'horari de les activitats i les pauses programades, la part visitable dels jardins de l'Observatori Fabra romandrà oberta pel públic de la 2a Jornada de Sismologia, però no l'accés als serveis ni a l'interior de l'edifici principal. Es permetrà que hi facin pícnic amb la condició de que en tot moment segueixin les indicacions dels organitzadors i es mantingui la neteja i respecte adients cap al lloc i les altres persones presents (cal recordar que al recinte de l'Observatori no hi ha cap bar, restaurant ni maquines dispensadores a on poder adquirir begudes ni aliments).

A aquells assistents que hi accedeixin amb el seu vehicle privat se'ls permetrà aparcar al petit aparcament de l'Observatori Fabra, i en cas que aquest s'ompli, també de manera ordenada al cantó sud del camí d'accés seguint les instruccions del personal organitzador en tot moment per garantir la correcte circulació en ambdós sentits de la marxa als altres vehicles. Els assistents que desitgin estacionar a l'aparcament o al camí ho faran sota la seva pròpia responsabilitat i en cap cas es farà responsable l'Observatori Fabra dels vehicles estacionats ni del seu contingut.

S'intentarà atendre apropiadament dintre de les nostres possibilitats a aquells mitjans que desitgin fer difusió d'aquesta Jornada de Sismologia abans, durant o després de la data de realització sempre que es posin prèviament en contacte amb l'organització per consensuar-ne els detalls mitjançant l'e-mail de consulta:
event@observatori-fabra.cat


 

 

 

Organitza

202210193046_logos_fabra_racab_2.png


Col·labora