14 NOV


Jornada de Portes Obertes als laboratoris de l'INTEXTER

  • Institut d'Investigació Tèxtil i de Cooperació Industrial de Terrassa (INTEXTER)
  • 11:00h a 13:00h
  • 25
  • Pàgina web

Tipus d'activitat: Jornades de portes obertes/visites guiades
Àrea temàtica: joan oro
Tipus de públic: Públic general
Orientat: Individual

Més informació
Institut d'Investigació Tèxtil i de Cooperació Industrial de Terrassa (INTEXTER)
Enric Carrera
620225943
enric.carrera@upc.edu

Necessita reserva
Andreu Quesada
andreu.quesada@upc.edu
937398290
9h-14h

Laboratori de Sistemes i Processos Tèxtils Mecànics: El Laboratori de Sistemes està equipat per dissenyar, construir i estudiar maquinària de producció tèxtil experimental així com desenvolupar materials tèxtils amb procediments físics.

Laboratori de Polímers Tèxtils: L’equipament del laboratori de polímers tèxtils permet la determinació de les característiques de l'estructura i de la microstructura dels polímers naturals i sintètics.

Laboratori de Tensioactius i Detergència: Serveis: Productes tensioactius, Matèries tèxtils, Detergència tèxtil.

Laboratori de Tecnologia Tèxtil Química: el laboratori de Tecnologia Tèxtil Química desenvolupa activitats relacionades amb la físico-química, l’ optimització i el control dels processos químics-tèxtils industrials de preparació, tintura i acabat amb l'objectiu d'obtenir processos totalment integrats, tant des del punt de vista industrial com ambiental.

Laboratori de Control de la Contaminació Ambiental: equipaments adequats per a realitzar tota mena d'anàlisis químiques i determinacions microbiològiques que des de l'any 1986 li han permès funcionar com a Laboratori Auxiliar de l'Agència Catalana de l'Aigua. També disposa de plantes pilot de depuracions biològiques o físicoquímiques.

Organitza

201910284321_INTEXTERpositiup3005_edited.jpg


Col·labora