COM ARRIBAR-HI

9 NOV

Els orígens de la xocolata






Tipus d'activitat: Tallers i cursos
Tipus de públic: Públic general, Públic infantil
Orientat: Grups
Passaport Científic: No

Més informació Universitat Rovira i Virgili
ComCiència
977297011
comciencia@urv.cat
On es celebra Museu Comarcal de la Conca de Barberà
     Carrer dels Josa, 6, 43400, Montblanc
Necessita reserva -
suport.campusextens@urv.cat
-

-

Ponents - Laura Bricio, investigadora del grup de recerca GRESEPIA, del Departament d’Història i Història de l’Art de la URV.

D'on ve la xocolata? Quines cultures la utilitzaven i per a què? En aquest taller ens submergirem en les creences i els rituals que involucraven la xocolata en les cultures prehispàniques. Per comprovar-ho, farem un petit tast de la xocolata que consumien aquestes cultures per saber quin gust tenia. També coneixerem com va arribar a Europa i com es va començar a utilitzar.

Organitza

20171123012_urvapilatcolor.png

Patrocinat per


Col·labora

Campus Extens de la Conca de Barberà