13 NOV


BiblioLab: Descobrint Inventores

  • Biblioteca Canyadó i Casagemes - Joan Argenté
  • 17:30h a 19:00h
  • 15

  • Pàgina web

Tipus d'activitat: Tallers i cursos
Àrea temàtica: joan oro
Tipus de públic: Estudiants de primària
Orientat: Individual

Més informació
Biblioteca Canyadó i Casagemes - Joan Argenté
Ana María García
934614789
b.badalona.ca@diba.cat

Necessita reserva
Lucía González
b.badalona.ca@diba.cat
934614789
Matins: dimarts, dijous i dissabtes de 10 a 14 h. / Tardes: de dilluns a divendres de 16 a 20:30 h.

Ponents - Sandra Uve

Us presentem el taller infantil "Descobrint Inventores". Un taller divulgatiu, educatiu i formatiu, per descobrir a les inventores més destacades de la història. Està destinat a nenes i nens entre 8 i 12 anys. Aquest taller té una durada de 2h, i està impartit per la il·lustradora i escriptora Sandra Uve, autora del llibre "Super Mujeres, SuperInventoras. Ideas brillantes que transformaron nuestra vida" (Editorial Planeta. Lunwerg, 2018)

FUNCIONAMENT I PARTS DEL TALLER
Primera part: xerrada i exposició
Amb una durada de 40m, aquesta primera part és una xerrada on els infants descobreixen què és un invent i sobretot, a les dones inventores més destacades de la història. Es fa una visita digital guiada per tal de descobrir a científiques com la Rosalind Franklin, l'Ada Lovelace, o la Marie Curie. Les nenes podran descobrir un munt de referents femenins en ciència. Explicarem com es forma i es desenvolupa un invent i que és una patent d'invenció. En aquesta visita guiada, podran veure els retrats de les inventores (fets amb aquarel·la), i les patents.

Segona part: masterclass d'aquarel·la i dibuix
En aquesta segona part amb una durada de 70m, els infants podran rebre una classe pràctica d'aquarel·la i faran un autoretrat o un dibuix, d'una inventora o d'un invent. Astronautes, enginyeres, doctores o dissenyadores... Ens dibuixarem en un futur molt proper.

Organitza

201710185235_Biblioteques_Badalona_Color.JPG


Col·labora

Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona