- IQS
- 16:00h a 17:00h
- 200
- Pàgina web
Activitat corresponent a la Setmana de la Ciència 2018
Tipus d'activitat: Tallers i cursos
Tipus de públic: Estudiants ESO, Batxillerat i Cicles formatius
Orientat: Individual
A càrrec de la Dra. Magda Faijes, Doctora en Química. Professora d’IQS. Dpt. de Bioenginyeria d’IQS School of Engineering.
Els consumidors estem contínuament bombardejats per notícies d’aliments amb nous ingredients i noves funcions: omega 3, soja, fibra, calci o bífidus. Sota un format de conferència, en la xerrada de la Dra. Faijes s’analitzarà com la ciència permet desenvolupar aquests aliments per tal que, a més de nodrir i satisfer els sentits, ens aportin aspectes positius a la nostra salut, i com, també, permet que els consumidors tinguem criteri per a ser lliures i crítics a l’hora d’escollir.