14 NOV


QUÈ ENS DIU LA CIÈNCIA DELS ALIMENTS QUE MENGEM

Tipus d'activitat: Tallers i cursos
Tipus de públic: Estudiants ESO, Batxillerat i Cicles formatius
Orientat: Individual

Més informació
IQS
Xavier Ramírez
932672020
comunicacioiqs@iqs.edu

Necessita reserva
Comunicació IQS
comunicacioiqs@iqs.edu
932672020
9-18h

Ponents - Dra. Magda Faijes

A càrrec de la Dra. Magda Faijes, Doctora en Química. Professora d’IQS. Dpt. de Bioenginyeria d’IQS School of Engineering.

Els consumidors estem contínuament bombardejats per notícies d’aliments amb nous ingredients i noves funcions: omega 3, soja, fibra, calci o bífidus. Sota un format de conferència, en la xerrada de la Dra. Faijes s’analitzarà com la ciència permet desenvolupar aquests aliments per tal que, a més de nodrir i satisfer els sentits, ens aportin aspectes positius a la nostra salut, i com, també, permet que els consumidors tinguem criteri per a ser lliures i crítics a l’hora d’escollir.

Organitza

2016106319_IQS_RGB_online.jpg


Col·labora