Com arribar-hi

Del 23 NOV
Al 24 NOV

Curs de Biologia Evolutiva per a Professors (1a edició)

Tipus d'activitat: Tallers i cursos
Tipus de públic: Públic especialitzat
Orientat: Individual
Passaport Científic: No

Més informació Institut de Biologia Evolutiva (CSIC-UPF)
Pilar Rodríguez
932309500
comunicacio@ibe.upf-csic.es
On es celebra Activitat virtual
     

L'Institut de Biologia Evolutiva (IBE, CSIC-Universitat Pompeu Fabra) organitza un curs d'actualització adreçat al professorat de biologia d'ESO, 1r i 2n de Batxillerat i professorat de ciències per al món contemporani. El curs ha rebut el suport de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI).

Aquest curs de formació i reciclatge per a professorat de secundària persegueix actualitzar els coneixements en biologia evolutiva dels docents i proporcionar idees i pràctiques educatives que es puguin aplicar a l’aula i que estimulin la curiositat, l’interès i el pensament crític de l'alumnat.

El format del curs combina xerrades de diverses branques de la biologia evolutiva de la mà d’investigadors del centre, l'anàlisi i debat de temes d'actualitat relacionats amb la biologia evolutiva i la introducció pràctiques educatives per a portar l'evolució a l’aula. El curs s’organitzarà en 2 sessions de 2 hores i 30 minuts cadascuna (5 hores en total) en un format mixt,  virtual i presencial (23 de novembre modalitat virtual: 24 de novembre, modalitat presencial).

DURADA: 5 hores; dilluns 23 i dimarts 24 de novembre, 16.00h - 18.30h.

LLOC: format virtual.

INSCRIPCIONS: El curs és gratuït i les places són limitades. Hi ha 25 places disponibles i cal fer una inscripció prèvia omplint el formulari d'incripció abans de divendres 23 d'octubre.

Organitza

2016119353_IBECURTCOLOR.jpg

Patrocinat per

Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació

Col·labora