24 NOV


DEBAT EN LÍNIA - MODA ESTADÍSTICA: Ús i aplicacions

  • Societat Catalana d'Estadistica
  • 17:00h a 18:00h
  • Il.limitat

Tipus d'activitat: Taules rodones i conferències
Àrea temàtica: joan oro
Tipus de públic: Estudiants ESO, Batxillerat i Cicles formatius, Públic general, Públic universitari
Orientat: Individual

Més informació
Societat Catalana d'Estadistica
Nuria Perez Alvarez
formacio.soce@gmail.com

Necessita reserva
Nuria Perez Alvarez
https://forms.gle/53RTdKHoeMvG9Pfi8
--

Ponents - Nuria Pérez-Álvarez - Societat Catalana d'Estadística

Què fa un estadístic? Estan fetes ja totes les estadístiques? Respondre les preguntes anteriors ens portarà a descobrir que l’estadística és una de les disciplines científiques més vigoroses i actives, el camp de la qual creix dia a dia.

El debat permetrà comentar algun dels usos i aplicacions de l’estadística, el fil conductor d'aquest diàleg seran els pòsters de la col·lecció MODA ESTADÍSTICA, disponible a http://soce.iec.cat/?page_id=220625, on s'il·lustra com l'estadística fa tàndem amb altres àrees de coneixement per resoldre problemes científics de gran interès.

Es podrà conversar amb la Nuria Perez-Alvarez, i amb algunes/s de les/dels autores/s dels treballs exposat.

La Nuria Perez-Alvarez és membre de la Junta de la Societat Catalana d’Estadística (http://soce.iec.cat/), bioestadística a la Fundació de Lluita contra la SIDA i les Malalties infeccioses, professora a la Universitat Politècnica de Catalunya i a la Universitat Oberta de Catalunya, membre del Grup de Recerca en Bioestadística i Bioinformàtica, des del qual es dona suport a la iniciativa de GRBIO Divulga (més informació a: https://grbio.upc.edu/en/grbio-divulga/grbio-divulga)

Es farà servir la plataforma meet Google i cal fer reserva prèvia de l’activitat que tindrà lloc el 14/11 de 17h a 18h.  Reserveu aquí: https://forms.gle/53RTdKHoeMvG9Pfi8

Més informació a: formacio.soce@gmail.com

Organitza

202010161917_logosocesencerfiletblanc1.jpg


Col·labora

GRBIO