Com arribar-hi

19 NOV

Webinar online: QUÈ ESTEM FENT EXACTAMENT ELS QUE DESENVOLUPEM VACUNES PER FRENAR LA COVID-19?.

Tipus d'activitat: Taules rodones i conferències
Àrea temàtica: Coronavirus SARS-CoV-2
Tipus de públic: Estudiants ESO, Batxillerat i Cicles formatius, Públic general
Orientat: Grups
Passaport Científic: No

Més informació IQS
Xavier Ramírez
932672020
comunicacioiqs@iqs.edu
On es celebra Webinar on-line IQS
     Webinar, online, 08017, Barcelona
Necessita reserva Xavier Ramirez
comunicacioiqs@iqs.edu
932672020

9h a 16h

Ponents - Dra. Cristina Fornaguera. Investigadora del Grup d’Enginyeria de Materials (GEMAT) del Departament de Bioenginyeria d’IQS.

La recerca de solucions per frenar la Covid19 ha mobilitzat a gran part dels investigadors per tal d’obtenir tractament per combatre la malaltia. Una línia d’investigació consisteix en el desenvolupament de vacunes amb l’objectiu de protegir la població sana de futures possibles infeccions; és a dir, d’exposar al cos a un antigen que no causi la malaltia però que generi anticossos que actuïn com a sistema de defensa.

CoviNanoVax, un projecte liderat pel Dr. Salvador Borrós i la Dra. Cristina Fornaguera, del Grup d’Enginyeria de Materials d’IQS, investiga el desenvolupament d’una vacuna de mRNA basada en l’ús de la nanomedicina.

Amb un llenguatge adaptat a alumnes de Batxillerat, la Dra. Fornaguera explicarà els detalls de la recerca que estan realitzant en aquest projecte en concret, així com les expectatives d’èxit de les diferents línies d’investigació que s’estan duent a terme, en aquests moments, a nivell mundial per trobar una vacuna efectiva contra la Covid19.

Organitza

2016106319_IQS_RGB_online.jpg

Patrocinat per


Col·labora