Com arribar-hi

Del 14 NOV
Al 29 NOV

Exposició virtual interactiva “Caretta a la vista”

Tipus d'activitat: Exposicions
Àrea temàtica: -
Tipus de públic: Estudiants de primària, Estudiants ESO, Batxillerat i Cicles formatius, Públic general
Orientat: Grups
Passaport Científic: No

Més informació Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya
Pilar López Uceda
938815507
udivulga@uvic.cat
On es celebra Online
     ., ., .

La tortuga babaua (Caretta caretta) es una espècie amenaçada, catalogada a nivell mundial com a Vulnerable per la Unió Internacional per la Conservació de la Naturalesa (IUCN, 2015), i que al Mediterrani normalment fa la posta a les costes orientals (Xipre, Grècia, Turquia, etc.). No obstant això, en els últims anys s’han detectat postes o intents de postes al Mediterrani occidental, especialment a les costes andaluses, valencianes, balears i catalanes.


El projecte Caretta a la Vista! pretén ser un projecte de divulgació de l’espècie en què els ciutadans tinguin totes les eines per detectar i reconèixer un eventual rastre o niu de tortuga marina a les nostres platges, i poder actuar adequadament davant un possible albirament de tortuga babaua.

Us recomanem que durant la Setmana de la Ciència 2020, doneu una ullada a aquesta exposició interactiva elaborada pel Centre de la Platja amb la col·laboració del Caretta a la Vista.

Podeu veure l'exposició en aquest enllaç:

https://view.genial.ly/5ed8d7f9f3fc5e0dae42a3d7/presentation-caretta-a-la-vista

Si voleu, des de la UVic-UCC, juntament amb la resta de col·laboradors, posem a disposició d’ajuntaments, entitats mediambientals, ONGs i d’altres institucions i entitats, l’exposició Caretta a la Vista! Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per organitzar-ne els detalls.


 

La SC’20 de la UVic-UCC forma part del programa UDivulga.Ciència i Societat, que compta amb la col·laboració de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) – Ministerio de Ciencia e Innovación.

Seguiu totes les novetats de la Setmana de la Ciència a #SC20CAT

Organitza

20181022442_logo_5linies_U_color.jpg

Patrocinat per


Col·labora

Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología - Ministerio de Ciencia e Innovación