Del 27 NOV
Al 28 NOV


La Europea de Nit de la Recerca a Girona

  • ACCC
  • --:--h a --:--h
  • Per a més informació sobre l'aforament i les inscripcion, consultar cada activitat
  • Pàgina web

Tipus d'activitat: Altres
Àrea temàtica: joan oro
Tipus de públic: Públic general
Orientat: Individual

Més informació
ACCC
Miriam Rivera
611247146
accc.gestio@gmail.com

Ponents - -

La Nit Europea de la Recerca és un esdeveniment públic dedicat a la divulgació de la ciència. El seu objectiu és apropar la recerca, la innovació i els seus protagonistes al públic de totes les edats de manera planera i divertida.

Aquest esdeveniment se cel·lebra cada any en més de 300 ciutats de 30 països d’Europa al mateix temps. En l’edició anterior es van dur a terme més de 200 activitats al territori català que incloïen xerrades, tallers, experiments, espectacles i jocs.

Al node de Girona, coordinat per la Universitat de Girona (UdG), la Nit de la Recerca se celebrarà des del 16 fins al 27 de novembre. S’impartiran dues xerrades cada dia adreçades a estudiants de secundària. La idea és mostrar Un dia en la Recerca a la UdG de la mà de més d’una vintena d’investigadors i investigadores de Universitat.

Divendres 27, el públic convertirà la seva cuina en un veritable laboratori. El químic i professor de la UdG, Josep Duran, portarà mil i un experiments per desenvolupar des de casa. També podrem gaudir d’un taller de MateMàgia a càrrec del catedràtic de química física Miquel Duran i el seu equip de Joves Divulgadors de la Càtedra de Cultura Científica i Comunicació Digital de la UdG. Finalment, davant la situació docent, econòmica i científica derivada de la pandèmia, la periodista Núria Riquelme, entrevistarà al personal investigador en el cicle En Temps de COVID.

Més informació a: https://lanitdelarecerca.cat/node/girona/


Patrocinat per

Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506) ,-

Col·labora

- ,-