Com arribar-hi

Del 16 NOV
Al 27 NOV

Cicle de xerrades: Un dia en la recerca a la UdG

Tipus d'activitat: Taules rodones i conferències
Àrea temàtica: -
Tipus de públic: Estudiants ESO, Batxillerat i Cicles formatius
Orientat: Grups
Passaport Científic: No

Més informació Universitat de Girona
Núria Ayguadé
972 47 43
nuria.ayguade@udg.edu
On es celebra Universitat de Girona - On line
     -, -, -, Girona

Ponents - https://www.udg.edu/ca/investiga/divulgacio/setmana-de-la-ciencia/investigadors

L'activitat “Un dia en la recerca a la UdG” s'emmarca dins les accions que organitza la UdG en motiu de la Setmana de la Ciència per tal d'apropar els i les nostres investigadores als centres de secundària amb l’objectiu de fomentar les vocacions científiques i tecnològiques entre l’alumnat del nostre país.

Aquesta activitat es durà a terme del 16 al 27 de novembre, i consistirà en 18 xerrades en format virtual, en connexió amb els centres de secundària que així ho sol·licitin adreçades a estudiants de 4t d’ESO, amb una durada prevista d’una hora, repartida en 40 minuts de xerrada i 20 de preguntes per part dels estudiants. L’activitat anirà a càrrec de científics que es dediquen a la investigació i que expliquen la seva tasca, tant des del vessant científic com del vessant humà (la seva disciplina científica, perquè es dediquen a la recerca,? què investiguen? Com és la vida d’un científic?...) 

Podeu veure el detall de les xerrades aquí: https://www.udg.edu/ca/investiga/divulgacio/setmana-de-la-ciencia/investigadors

 

Organitza

201810162934_Logo_UdG.png

Patrocinat per


Col·labora