Com arribar-hi

Del 14 NOV
Al 29 NOV

Quiz del Pirineus Geological Open Museum

Tipus d'activitat: Altres
Àrea temàtica: -
Tipus de públic: Estudiants ESO, Batxillerat i Cicles formatius, Públic general
Orientat: Individual
Activitat adherida a la campanya del passaport científic

Més informació Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya
Centre de Suport Territorial Pirineus
93 567 15 00
infotremp@icgc.cat
On es celebra Virtual / Online
     

Quan es va formar la Lluna? Quan va aparèixer la vida a la Terra? Com i quan es van formar algunes de les roques dels Pirineus? Quan es van extingir els dinosaures?

El PGOM és una exposició d’objectes geològics, permanent i a l’aire lliure, ubicada a Tremp. Consta de dos àmbits principals, el Jardí de les roques i l’Avinguda dels Temps geològics, que mostren els 4.600 Ma. d’història de la Terra, l’evolució de la vida i algunes de les roques representatives dels Pirineus.

L’App del Pirineus Geological Open Museum és una audioguia il·lustrada, dissenyada per a ser usada en telèfons mòbils o tauletes que es distribueix de manera gratuïta per a Android i per a iOS. Els continguts de l’aplicació, disponibles en 3 idiomes, transmeten conceptes geològics de manera senzilla, visual i lúdica, mitjançant imatges, textos descriptius i locucions amb explicacions divulgatives.

Descarrega't l'App del Pirineus Geological Open Museum (PGOM), resol el Quiz sobre la història de la Terra, de la vida i dels Pirineus i aconsegueix el Passaport Científic.

Organitza

202011114043_icgc.jpg

Patrocinat per


Col·labora