20 NOV


Taller virtual “Repte Experimenta”

  • Universitat Rovira i Virgili
  • 19:00h a 20:00h

Tipus d'activitat: Tallers i cursos
Àrea temàtica: Coronavirus SARS-CoV-2
Tipus de públic: Estudiants de primària, Estudiants ESO, Batxillerat i Cicles formatius, Públic general
Orientat: Individual

Més informació
Universitat Rovira i Virgili
ComCiència
977297975
comciencia@urv.cat

Necessita reserva
Xavier Martínez
campusextens@urv.cat

Ponents - Eva Pocurull, investigadora del Departament de Química Analítica i Química Orgànica de la URV, i la Bàrbara Vastenavond, del Departament d'Enginyeria Química de la URV, membres del programa Repte Experimenta.

Preparats per fer bona ciència? Serieu capaços de moure un paper amb un globus sense tocar-lo? O inflar un globus o apagar unes espelmes sense bufar? I quantes gotes d'aigua creieu que us caben en una moneda de 20 cèntims abans no vessi?

L'equip del Repte Experimenta us desafia a descobrir fenòmens científics experimentant amb una reacció àcid-base, l'electricitat estàtica o la tensió superficial. Però abans, mans ben netes... Per què? Ho descobrireu amb un experiment ben senzill.

És necessari inscriure-s'hi prèviament aquí. Un cop inscrits es facilitarà l'enllaç a la sessió  i tot el material necessari per realitzar des de casa els experiments (productes bàsics que tothom acostuma a tenir a casa). Entre experiment i experiment hi ha la possibilitat què la gent pregunti a través del xat. 

Organitza

20171123012_urvapilatcolor.png


Col·labora