14 NOV


Sortides naturalistes a Osona. Els bolets

  • Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya
  • 09:00h a 11:45h // 12:00h a 14:00h
  • Places exhaurides
  • Pàgina web

Tipus d'activitat: Itineraris didàctics i excursions
Àrea temàtica: joan oro
Tipus de públic: Públic general
Orientat: Individual

Més informació
Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya
Pilar López Uceda
938815507
udivulga@uvic.cat

On es celebra
Osona
-, -, --
Necessita reserva
Museu del Ter
info@museudelter.cat
93 851 51 76
10 a 14 h

Ponents - Carme Casas (CT BETA UVic-UCC o GNO-ICHN) i Jordi Baucells, Grup de Naturalistes d’Osona (GNO-ICHN)

Els bolets són estructures reproductores d’organismes que pertanyen al regne dels fongs, un grup molt divers del qual la població en general en coneix només una petita part, limitada a les espècies més valorades per la gastronomia o per la seva toxicitat.

A la sortida es farà una introducció breu sobre aquest grup i, a continuació, es recol·lectaran els bolets que es trobin, amb l’objectiu de conèixer les diferents espècies i els seus trets més característics.

El punt de trobada és a la Facultat de Ciències i Tecnologia de la UVic-UCC. Campus de la Torre dels Frares (C/ de la Laura, 13. Vic). L'activitat serà de les 9:00 a les 14:00 h.

Guiatge: Carme Casas i Jordi Baucells, Grup de Naturalistes d’Osona (GNO-ICHN)

Organitzadors

Grup de Naturalistes d’Osona (GNO-ICHN)

Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis (CERM – UVic-UCC)

A causa de la situació canviant en les restriccions, es demana fer la inscripció a través de l’Agenda del Museu del Ter o al telèfon 93 851 51 76 (Museu del Ter) consultar les dates i l’estat de cada sortida a través de les agendes del web del museu del Ter https://www.museudelter.cat/events/ i del GNO http://www.gno.cat/calendari/.

Es recomana portar calçat còmode per caminar.

Els desplaçaments es fan de manera particular i per compte i risc propi.

Les activitats únicament estan cobertes per l’assegurança de Responsabilitat Civil de l’organització. La resta de successos que es puguin esdevenir no tenen cobertura.

ATENCIÓ: A causa de la situació actual d’alerta sanitària les sortides naturalistes estan subjectes a noves condicions i mesures de seguretat. Les activitats només es faran prèvia inscripció, i amb grups de màxim 20 persones. Caldrà portar mascareta, neteja de mans i mantenir la distància de seguretat d’1,5 m entre els assistents. Es recomana no compartir cotxes en aquells casos que calgui desplaçar-se del punt de trobada fins a l’inici de l’itinerari.

Organitza

20181022442_logo_5linies_U_color.jpg


Col·labora

UDivulga