17 NOV

El llibre màgic de la natura: l’herbari de la biodiversitat

Tipus d'activitat: Tallers i cursos
Àrea temàtica: -
Tipus de públic: Estudiants de primària
Orientat: Grups

Més informació Institut Botànic de Barcelona
-
932890611
infoibb@ibb.csic.es
On es celebra Institut Botànic de Barcelona
     Passeig del Migdia, s/n, 08038, Barcelona
Necessita reserva Informació i Reserves MCNB
activmuseuciencies@bcn.cat
932562220

de dilluns a divendres de 10 a 13 hores

Ponents - Neus Ibáñez

Us imagineu convertir-vos en botànics i crear la vostra pròpia col·lecció? Quina utilitat pot tenir una col·lecció d’herbari?

Descobreix, experimenta i crea el teu propi herbari de plantes amb els teus companys de classe de la mà dels tècnics d’un dels herbaris més grans de la península: l’herbari BC a l’Institut Botànic de Barcelona. Veniu al nostre taller i aprendreu com recol·lecten els botànics: collireu diferents espècies mediterrànies (incloent totes les parts) per a que puguin ser identificades per altres científics. Descobrireu com funciona el procés del premsat dels plecs per a que les plantes es conservin amb el pas del temps, i com després es munten sobre cartolina i s’etiqueten incloent totes les dades necessàries. Així podreu crear la vostra petita col·lecció d’espècimens d’herbari el més completa i acurada possible, per tal de transmetre el coneixement a les següents generacions.

Aquest taller tindrà una duració d'1h 30 minuts i es realitzarà el dimecres 17 de novembre en un horari a convenir entre les 10 i les 14 h (places exhaurides). Està enfocat a alumnes de primària a partir de 10 anys.

Organitza

20167145952_Marca_NATIB_FlorVioleta_100mmCMYK.jpg

Patrocinat per


Col·labora