19 NOV


EstadísticaParaula

  • Grup de recerca en Bioestadística i Bioinformàtica (GRBIO)
  • 17:30h a 18:45h

Tipus d'activitat: Altres
Àrea temàtica: joan oro
Tipus de públic: Estudiants de primària, Estudiants ESO, Batxillerat i Cicles formatius, Públic especialitzat, Públic general, Públic universitari
Orientat: Individual

Més informació
Grup de recerca en Bioestadística i Bioinformàtica (GRBIO)
Jordi Cortés
934017030
grbio@grbio.eu

Ponents - Nuria Pérez, Leire Garmendia, Lupe Gómez, Jordi Cortés

Segur que coneixeu el famós programa de televisió anomenat "Pasapalabra", en el qual un concursant ha d’endevinar 27 paraules, una per cada lletra de l'abecedari, a partir de la seva definició. 

Nosaltres us proposem resoldre junts/es vàries rosques que repassin conceptes d'estadística i fites de la nostra estimada ciència, tan versàtil com omnipresent. Així farem el nostre EstadísticaParaula. Atenció, en lloc de dir “passo” o "pasapalabra" haureu de dir “Estadística” 😉
No penseu que serà un examen!! Amb l’excusa de les paraules i les seves definicions compartirem i descobrirem anècdotes i conceptes estadístics.
L’idioma de l’activitat serà català i castellà. L’activitat es farà online i serà dirigida per la Nuria Perez Alvarez i la Leire Garmendia.

IMPORTANT: Per fer la inscripció a l'activitat heu d'omplir aquest formulari:
https://forms.gle/k1Se6jFvFz7izq5V6

Un cop feta la inscripció, s'enviarà l'enllaç de l'activitat a la vostra adreça electrònica un dia abans de la data programada.

Organitza

20221014334_LOGOGRBIO.jpg


Col·labora

Societat Catalana d'Estadística