21 NOV

Veuen a CSIC4Girls i descobreix què és la ciència!

Tipus d'activitat: Jornades de portes obertes/visites guiades
Tipus de públic: Estudiants de primària
Orientat: Individual

Més informació Instituto de Química Avanzada de Cataluña
Comunicación IQAC-CSIC
93 400 61 00 (ext.2186)
comunicacion.iqac@cid.csic.es
On es celebra IQAC-CSIC
     Carrer Jordi Girona, 18-26, 08034, Barcelona
Necessita reserva Ana Sotres Fernandez
comunicacion.iqac@cid.csic.es
93 400 61 00 (ext.2186)

9:00-18:00h

Ponents - Núria Trilla , Jon Iriarte, Clara Serrano, Juliette Bedrossiantz, Sergio López, Carme Quero, Gemma Triola, Esther Gratacòs, Carla Busquets

Vols venir a gaudir d'una fantàstica jornada de portes obertes en els nostres laboratoris? L'objectiu de CSIC4Girls és fomentar les vocacions científiques i crear referents científics pròxims. En aquestes jornades podràs descobrir què és la ciència, com funciona i com convertir-te en un o una científic/a.

T'has preguntat alguna vegada d'on vénen els colors de les plantes? Aquestes substàncies es diuen pigments. Podreu veure com se separen aquests pigments dels aliments i fins i tot, podreu pintar amb ells! També aprendreu com es comuniquen els insectes. Els insectes no parlen com nosaltres, però usen colors, sons, vibracions o senyals químics per a comunicar-se. A més, coneixereu com és la ciència i la vida a l'Antàrtida i descobrireu al peix zebra i la dafnia, animals de laboratori fantàstics.

Visitareu els laboratoris, fareu els vostres propis experiments i aprendreu un munt de coses que no us deixaran indiferents. Sereu científics/as per un dia, us el perdreu?

Organitza

20201053547_Logo_IQAC.jpg

Patrocinat per

FECyT

Col·labora