18 NOV

Xerrades Recuerda '21 - Converses online per un futur sense Alzheimer

Tipus d'activitat: Conferències i taules rodones en línia
Tipus de públic: Públic general
Orientat: Individual

Més informació Fundació Pasqual Maragall
Fundació Pasqual Maragall
900 545 545
comunicacio@fpmaragall.org

Ponents - Dr. Aleix Sala, Investigador del BBRC

Títol: Del plat al cervell. ¿Poden els greixos de la nostra dieta ajudar-nos a combatre l'Alzheimer?

Descripció: La qualitat del greix alimentari que ingerim és un determinant important per a la salut i el desenvolupament de malalties, Els àcids omega 3 són un tipus de greix amb propietats neuroprotectores. En aquesta xerrada us explicarem la recerca que estem duent a terme per esbrinar si el consum regular d'aliments rics en aquests greixos (com el peix blau i les nous) poden ajudar a endarrerir l'inici dels símptomes de la malaltia d'Alzheimer. 

Organitza

202110211846_logofpmcat.png

Patrocinat per


Col·labora