15 NOV

Fruites i Verdures a l'Alimentació Humana

  • Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona
  • 18:30h a 20:00h
  • Sense restricció, limitat a la capacitat de la sala
  • www.racab.cat

Tipus d'activitat: Taules rodones i conferències
Àrea temàtica: Any internacional de les Fruites i Verdures
Tipus de públic: Públic general
Orientat: Individual

Més informació Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona
933170536
secretaria@racab.com
On es celebra Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona
     La Rambla, 115, 08002, Barcelona

Col·loqui. 

-Dr. Josep Usall. Director General de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)

"El rol de la innovació en la producció i consum de fruites i verdures"

-Dr. Abel Mariné. Catedràtic Emèrit UB/ IEC

"Valors nutritius de les fruites i verdures"

-Dr. Pere Puigdomènech. Professor Investigació Emèrit CSIC (CRAG) / RACAB / IEC

"Com arriba el nou coneixement de Genòmica a la millora de la producció de fruites i verdures"

-Moderador: Dr. Ramon Maria Masalles. Catedràtic UB / RACAB

 

 

 

 

Organitza

20211132114_ORIG_SEGELL_en_BLAU.jpg

Patrocinat per


Col·labora