17 NOV

La màgia de la química

Tipus d'activitat: Taules rodones i conferències
Tipus de públic: Estudiants ESO, Batxillerat i Cicles formatius, Públic general
Orientat: Individual

Més informació IQS
Xavier Ramírez
932672020
comunicacioiqs@iqs.edu
On es celebra IQS
     Via Augusta, 390, 08017, Barcelona

Ponents - A càrrec del Dr. Santi Nonell, Dr. Enginyer Químic. Professor Catedràtic al Dpt. De Química Analítica i Aplicada, IQS School of Engineering.

Les molècules formen part de la vida. Quan mengem, quan bevem, quan respirem, quan ens vestim... tot es ple de molècules i totes aquestes activitats només són possibles gràcies a les molècules. Estem fets de molècules!

La Química és la ciència que estudia les molècules. Saber Química ens permet gaudir de l’espectacle de la Natura de manera única, profunda, amb els ulls de la comprensió des de la perspectiva molecular. Des dels colors d’una posta de sol fins als medicaments que ens guareixen quan estem malalts, passant pel efectes del canvi climàtic o l'aire que respirem. Tot són molècules. TOT ÉS QUÍMICA!

Aquesta trobada ens acostarà a la Química i ens ajudarà a comprendre que les molècules es troben a l’arrel de les fascinants meravelles que ens envolten diàriament. Cremarem sense cremar, refredarem el fred, farem visible l'invisible i invisible el visible... i algunes sorpreses més. No hi faltaran llums ni catacracs. 

Per motius de seguretat per a la COVID-19, tots els alumnes que vulguin assistir s'ha d'inscriure individualment.

Organitza

2016106319_IQS_RGB_online.jpg

Patrocinat per


Col·labora