Del 12 NOV
Al 21 NOV

Exposició ’50 anys de L’arquitectura de les plantes‘

Tipus d'activitat: Exposicions
Tipus de públic: Públic general
Orientat: Individual

Més informació Fundació Privada Carl Faust
Anna Sans
972330826
divulgacio@marimurtra.cat
On es celebra Jardí Botànic Marimurtra
     Passeig de Carles Faust, 9, 17300, Blanes

Homenatge a un dels grans botànics del nostre temps amb un seguit de conferències i tallers sobre la intel·ligència de les plantes i l’arquitectura dels arbres.

 

 

L’exposició, oberta a tots els públics pretén ser un recorregut i homenatge al botànic F. Hallé amb l’excusa del 50è aniversari de la publicació del llibre L’Architecture et la dynamique de croissance des arbres tropicaux (Hallé & Oldeman) recollint també alguns dels èxits de la seva carrera professional en l’estudi de les plantes i dels boscos tropicals.

Una part dels panells explicatius introdueixen la seva biografia i publicacions editorials, detenint-se en alguns dels seus treballs més representatius com La bassa de dosser, la pel·lícula Il était une forêt i en el seu nou projecte Pour la forêt primarie.

La resta de panells acompanyen el visitant en l’explicació dels fonaments i principis de l’arquitectura de les plantes, així com dels 24 models arboris definits actualment, i conviden a visualitzar algun d’aquests models davant del propi exemplar ubicat al Jardí Botànic Marimurtra.

Aquesta exposició es pot veure i visitar en el propi recorregut del Jardí Botànic a través d’una sèrie de panells explicatius situats davant d’alguns dels exemplars arboris més destacats de Marimurtra.

Descarregar el tríptic de l’exposició en Pdf clicant aquí

Francis Hallé | Jardí Botànic Marimurtra

 

Organitza

20191023726_CARLFAUST_LOGO.jpg

Patrocinat per

Sello Arboleda

Col·labora

Ajuntament de Blanes

Orvis