18 NOV

La nova era de les vacunes mRNA?

Tipus d'activitat: Altres
Tipus de públic: Estudiants ESO, Batxillerat i Cicles formatius, Públic general, Públic universitari
Orientat: Individual

Més informació Departament de Ciències Experimentals i de la Salut de la Universitat Pompeu Fabra
Mari Carmen Cebrián Calvo
93 316 09 16
biomed.comunicacio@upf.edu
Necessita reserva Mari Carmen Cebrián Calvo
biomed.comunicacio@upf.edu
93 316 09 16

9-17h

Ponents - Marta Sisteré (UPF), Robert Güerri (Hospital del Mar) i Montserrat Plana (IDIBAPS)

Dijous 18 de novembre a les 18 h tindrà lloc l'activitat divulgativa “La nova era de les vacunes mRNA?”. És oberta al públic general i gratuïta, però es requereix inscripció prèvia. Es podrà assistir presencialment a l'acte a la Sala Josep Marull del Campus Universitari Mar (C/Aiguader 80, Barcelona) o seguir-la en directe en streaming.

Els ponents Marta Sisteré (UPF), Robert Güerri (Hospital del Mar) i Montserrat Plana (IDIBAPS) dialogaran sobre la tecnologia de les vacunes mRNA, la seva seguretat, la seva aplicació a altres malalties, o el procés de desenvolupament d’una de les vacunes contra la COVID-19 al nostre país. La sessió estarà moderada per Robert Castelo (UPF).

L'activitat és la segona sessió del cicle “No esperis una altra pandèmia per saber què s’està investigant en salut i biomedicina”, organitzat pel Departament de Ciències Experimentals i de la Salut (DCEXS) de la Universitat Pompeu Fabra amb el suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT).

Si vols compartir les teves preguntes relacionades amb el tema abans de l'esdeveniment les pots enviar a biomed.comunicacio@upf.edu i els ponents les respondran a la sessió.

Inscriu-te a l’enllaç per assistir presencialment a l’acte o aquí per seguir la retransmissió en streaming.


Patrocinat per

FECYT ,María de Maeztu

Col·labora