14 NOV


Soroll ambiental. Avaluació, efectes i control

  • Consorci Residència Investigadors
  • 18:00h a 20:00h
  • 100

  • Pàgina web

Tipus d'activitat: Taules rodones i conferències
Tipus de públic: Públic general

Més informació
Consorci Residència Investigadors
Helena Parnaud
934432759
activitats@residencia-investigadors.es

On es celebra
Consorci Residència d'Investigadors
C/Hospital, 64, 08001, Barcelona

Ponents - Dra. María Cuesta Ruiz i Dr. Pedro Cobo Parra (ITEFI - CSIC)

El soroll produeix uns efectes nocius en la població, tant sobre la salut (pèrdua auditiva) com sobre el benestar (molèstia). Per protegir-nos contra aquests efectes nocius, s'han establert uns nivells límit que no haurien de ser sobrepassats. S'analitzen aquests nivells límit de soroll, i es comparen amb els nivells màxims recomanats per l'OMS i per l'OCDE. Quan els nivells de soroll ambiental excedeixen els nivells màxims regulats, cal abordar estratègies de control del soroll.

Dr. Pedro Cobo Parra

Pedro Cobo Parra és doctor en Ciències Físiques per la UCM, investigador científic de l'Institut de Tecnologies Físiques i de la Informació "Leonardo Torres Quevedo" (ITEFI) i especialista en avaluació i control del soroll.

Dra. María Cuesta Ruiz

María Cuesta Ruiz, doctora en Ciències Físiques per la UCM, és científic titular de l'Institut de Tecnologies Físiques i de la Informació « Leonardo Torres Quevedo » (ITEFI), especialista en avaluació i control de soroll. Actualment és coordinadora del Gabinet de Presidència del CSIC.Col·labora