19 NOV


LIFE medCLIFFS: Apadrina un transsecte

Tipus d'activitat: Itineraris didàctics i excursions
Àrea temàtica: Ciència ciutadana
Tipus de públic: Públic general
Orientat: Individual

Més informació
Institut Botànic de Barcelona
LIFE medCLIFFS
info.lifemedcliffs@csic.es

On es celebra
Platja dels Canyers, Calella de Palafrugell
Calella de Palafrugell, -, -
Necessita reserva
https://bit.ly/3TwpEeQ
https://bit.ly/3TwpEeQ
-
Fins 18/11/22 a les 14h

Recollir dades ecològiques de flora exòtica al camp és imprescindible per conèixer l’evolució del procés d’invasió de les plantes al·lòctones que afecten els penya-segats litorals de Cap de Creus i la Costa Brava, on creixen espècies de plantes endèmiques sensibles que cal conservar.

Per això, LIFE medCLIFFS compta amb una Xarxa de Voluntaris que permet recollir dades biològiques i poblacionals amb les que podem analitzar el risc d’invasió en el futur i anticipar les accions més adequades per conservar aquest hàbitat en perill.

El proper dissabte 19 de novembre, a Calella de Palafrugell, et convidem a participar d’una ruta guiada en dos dels trams prospectius del projecte.

T’explicarem com pots formar part de la Xarxa de Voluntariat de LIFE medCLIFFS i aprendràs a reconèixer espècies de plantes al·lòctones, algunes inofensives i altres invasores, que desplacen les espècies autòctones i, per tant, desestabilitzen l’ecosistema litoral de la Costa Brava.

Si t’agraden les plantes, els hàbitats costaners, o la conservació en general, no dubtis més i uneix-te a aquest projecte europeu per a una millor gestió de les plantes invasores.

T’esperem a la platja dels Canyers, a Calella de Palafrugell, el proper dissabte 19 de novembre!

Organitza

20167145952_Marca_NATIB_FlorVioleta_100mmCMYK.jpg


Col·labora

LIFE medCLIFFS