18 NOV


Fem ciència… Experimenta!

  • Universitat Rovira i Virgili
  • 18:30h a 19:30h
  • Sense límit

Tipus d'activitat: Tallers i cursos
Àrea temàtica: hola
Tipus de públic: Estudiants de primària
Orientat: Grups

Més informació
Universitat Rovira i Virgili
ComCiència
977297975
comciencia@urv.cat

On es celebra
Aula 107 de l’ETSEQ del Campus Sescelades de la URV
Av. Països Catalans, 26, 43007, Tarragona

Sereu capaços de construir una font amb una ampolla de plàstic, fer ballar llenties, inflar un globus sense bufar o construir una làmpada de lava?

Partint d'aquests quatre reptes científics i aplicant el mètode científic descobrireu què és la densitat i com funciona una reacció àcid-base. A més, experimentareu amb la pressió i l'immisibilitat dels líquids.

Per participar al taller de forma presencial cal inscripció prèvia. Però també podreu seguir pas a pas els experiments des de casa via YouTube. En aquest cas, heu de fer la inscripció al taller per obtenir el llistat de tots els materials que es faran servir.

L'edat recomanada per participar al taller és de 6 a 12 anys i es recomana que hi hagi un adult present durant la realització dels experiments.

Un cop inscrits es facilitarà l'enllaç a la sessió i tot el material necessari per realitzar des de casa els experiments.

A càrrec d’Eva Pocurull, professora del Departament de Química Analítica i Química Orgànica de la URV i Barbara Vastenavond, del Departament d'Enginyeria Química de la URV.

Organitza

20171123012_urvapilatcolor.png


Col·labora