Del 13 NOV
Al 20 NOV


Micrarium. Postes obertes

  • Museu de la ciència - Cosmocaixa
  • 11:00h a 13:00h // 16:00h a 19:00h
  • 300

  • Pàgina web

Tipus d'activitat: Tallers i cursos
Tipus de públic: Públic general, Públic infantil
Orientat: Individual

Més informació
Museu de la ciència - Cosmocaixa
Punt d'informació del Museu de la ciència CosmoCaixa
932126050
icosmocaixa@magmacultura.com

On es celebra
Museu de la ciència CosmoCaixa
C/Isaac newton, 26, 08022, Barcelona

Durant la Setmana de la ciència obrim les portes del Micrarium perquè puguis fer un tast d’aquest taller adreçat a tots els públics.

No et perdis l’oportunitat de conèixer aquest espai on podràs submergir en un món invisible a l’ull humà i explorar el món microscòpic. Controlar diversos instruments de magnificació, preparar les teves pròpies mostres i emportar-ten les fotos!

Des que es va inventar, el microscopi va revolucionar totalment el món de la investigació científica. Però, a més, va influir en el món de l’educació i la divulgació científica, probablement com cap altre instrument científic ho ha fet mai, tret potser del telescopi. Malgrat això, la major part de la ciutadania no ha tingut l’oportunitat d’observar el món des de les lents d’un microscopi o altres sistemes de magnificació. Una gran part del món que ens envolta ens és invisible als ulls.

En aquest marc es vol estimular l’interès pel que no es veu a través de l’experimentació dins d’un entorn museogràficament atractiu en què l’usuari també n’és el protagonista. Plegats ens submergim en les entranyes de tota mena de materials, naturals i artificials, orgànics i inorgànics: sorra de la platja, minerals, micrometeorits, protozous, llevats, cianobacteris, larves, plomes, microplàstics i fins i tot obres d’art!



Col·labora