15 NOV


Avanços en el tractament de la Síndrome de l'Ovari Poliquístic (SOP): un viatge cap al benestar

  • Institut de Recerca Sant Joan de Déu
  • 16:30h a 17:30h
  • Pàgina web

Tipus d'activitat: Conferències i taules rodones en línia
Tipus de públic: Estudiants ESO, Batxillerat i Cicles formatius, Públic especialitzat, Públic general, Públic universitari
Orientat: Individual

Més informació
Institut de Recerca Sant Joan de Déu
Marta Fortuny
936 00 97 51
marta.fortuny@sjd.es

Aprèn sobre el SOP de la mà d'experts i pacients i recupera el control de la teva salut.

Formulari de registre


Uneix-te a nosaltres en el viatge del coneixement sobre la Síndrome de l'Ovari Poliquístic (SOP). La SOP afecta entre el 5 i el 10% de les dones arreu del món, i moltes d'elles s'enfronten a la manca de diagnòstic precís i al tractament inadequat.

En aquest webinar, la Dra. Lourdes Ibáñez i el Dr. Abel López-Bermejo, destacats experts en endocrinologia pediàtrica de l'Hospital Sant Joan de Déu · IRSJD i l'Institut d'Investigació Biomèdica de Girona Doctor Josep Trueta, et guiaran a través dels aspectes essencials de la SOP, desmitificaran conceptes erronis i compartiran els darrers avanços en el seu tractament.

Tindràs l'oportunitat de conèixer l'apassionant projecte SPIOMET4HEALTH i com estan treballant incansablement per desenvolupar el primer tractament específic per a la SOP. Uneix-te a nosaltres en una conversa inspiradora amb pacients i ex-pacients en una taula rodona.

Ja sigui que estiguis enfrontant-te a la SOP, tinguis una filla que la pateixi o siguis un professional de la salut, aquest esdeveniment és per a tu. No t'ho perdis, planteja les teves preguntes als doctors i pren el control del teu benestar!

Organitza

202310303339_logo_IRSJDRrgb.png


Col·labora

SPIOMER4HEALTH

Institut d'Investigació Biomèdica de Girona