14 NOV


Vine a conèixer al CTTC: Jornada de Portes Obertes

  • Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC)
  • 10:00h a 12:30h
  • 60

  • Pàgina web

Tipus d'activitat: Jornades de portes obertes/visites guiades
Tipus de públic: Estudiants ESO, Batxillerat i Cicles formatius
Orientat: Grups

Més informació
Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC)
Laura Casaus
936452928
comunicacio@cttc.es

On es celebra
Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya
Av. Carl Friedrich Gauss, Edificio B4 (PMT), 7, 08860, Castelldefels
Necessita reserva
Laura Casaus
comunicacio@cttc.es
93 645 29 28
9:00 - 17:00

Un cop més el Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya celebra la Setmana de la Ciència amb la disseminació i apropament de les telecomunicacions i la geomàtica a la ciutadania.

Com sabeu en el marc de la Setmana de la Ciència s’organitzen activitats de disseminació, tallers i jornades de portes obertes arreu del territori català. Aquestes activitats s’adrecen a tots els públics i té com a objectiu apropar a la ciutadania la ciència i la tecnologia, així com fomentar les vocacions científiques entre els més joves.

Durant la setmana de la ciència el CTTC organitza una jornada de portes obertes la qual tindrà lloc el proper dijous 14 de novembre a la seu del CTTC. Estem al Parc Mediterrani de la Tecnologia a Castelldefels.

Acollim principalment estudiants de graus formatius i de batxillerat per tal de presentar la nostra activitat i fomentar vocacions en les tecnologies de telecomunicació en particular, i la recerca en general.

Durant la jornada els nostres investigadors presentaran alguns dels projectes punters en que estan treballant i també es podrà visitar els laboratoris i plataformes experimentals punteres del CTTC per al desenvolupament de xarxes, sistemes i dispositius de telecomunicació. Consulteu l’agenda.

Organitza

202211115539_cttc_logonombre_azul.png

Patrocinat per


Col·labora